söndag 25 januari 2009

Jaha min nyfikenhet ska stillas...

Efter att ha börjat läsa bloggar ska jag nu försöka mig på å blogga själv =) Detta för att stilla min nyfikenhet och att försöka förstå tjusningen av att alla bloggar. Jag har alltid gillat att skriva så andemeningen förstår jag, men att det ska underhålla andra...hmmm det tål att undersökas. Sen måste jag ju tillstå att visst är jag road av att läsa vad andra skriver även om det bara gäller vardagsfunderingar mm. Jag vet inte riktigt hur och när jag kommer att ha tid att skriva men det syns väl..hehe. Jag har lite fullt upp med jobbet och att läsa upp lite gymnasieämnen (eftersom jag var lat när jag gått ut nian) + att jag och validerar via jobbet för att bli undersköterska. Undersköterska blir jag färdig med till våren (förhoppningsvis) men det övriga studierna vet jag inte om jag nånsin blir klar med, för det finns ju jättemycket roligt att läsa. Just nu under vårteminen så är det engelska B, Svenska B och matematik A som är på tapeten och hittills verkar det gå som det ska. Eftersom musik är mitt liv så kommer jag istället för tänkvärda ord ge er en del av min värld varje gång alltså en strof några ord ur en låttext.
Så detta får avsluta mitt första försök. Kram på er å var rädda om varandra!

"If you hear a voice, It the middle of the night, Saying it’ll be all right, It will be me. If you feel a hand, Guiding you along, When the path seems wrong, It will be me. There is no mountain that I can’t climb, For you I’d swim through the rivers of time, As you go your way, and I go mine, A light will shine, and It will be me. " ( It will be me - Melissa Etheridge, låten är med i Disney filmen Björnbröder 2)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Önskar dig varmt välkommen in i bloggvärlden... Jag kunde aldrig i min vilda fantasi tro att jag skulle starta en egen blogg men så blev det och helt plötsligt blir man fast.*skratt*
    Terapi kanske det kan kallas.
    Hoppas att det går bra med skolan. Kram

    SvaraRadera