tisdag 21 april 2009

har inte orkat skriva och inte haft så mycket att säga heller...
... å det har jag väl egentligen inte nu heller. Är på sluttampen av vinterns skolarbete, jag börjar se ett ljus i mörkret...hehe: Har jobbat rätt mycket nu och har nog aldrig varit så fysiskt trött efter ett jobb som nu den senaste tiden. Har i och för sig haft mycket dagtidspass och det är inte min kropp och hjärna van vid, så det är väl därför man har varit så knäckt. Har kommit hem efter jobbet fikat lite kollat mailen ev tv en halvtimme(högst) innan jag stupat i en av fåtöljerna, för att lite senare vakna å släpa mig till sängen. Däremot har jag ju då av förklarliga skäl vaknat pigg som en lärka ca 06.30 - 07.00 och kunnat gå ut med mina små i den friska morgonluften. Sen har skolarbetet å arbetet dominerat dagen för att sen slockna i fåtöljen igen... det går runt.

Har faktiskt funderat lite nu när jag har jobbat vilket fantastiskt jobb vi har jag och mina arbetskamrater (på bägge ställena). Jag å en vårdtagare var på pimpeltävling på Påskafton och kunde sen komma hem till en Påskmiddag bestående av lax tillagad i ugnen med en god romröra till. Vi har oxå gjort kolbullar, grillat korv och i helgen som var åkte några på "Björnsafari" med tillhörande Lunchbuffé. Vi börjar oxå få ett otroligt bra väder och denna årstid inbjuder till härliga promenade, glassinköp och lugna samtal ute i naturen. Snart börjar vi även spela kubb etc. Inte har vi så dåligt jobb =) Fast om jag ska vara ärlig så längtar jag jättemycket efter semestern men får ju vänta ett tag till. I år har jag dock min "första" sammanhängande semester och även min första "julisemester" (eller två sista veckorna i juli och två första i augusti) Ska bli intressant. Nu får det räcka för idag för jag tänkte hinna med en uppgift till idag, å sen tänker jag åka å dricka en kopp java hos min vän. Kram på er å må gott. Det ska jag i alla fall =)

Dagens låttext blir lite "Back to the eighties" till min stora kärlek under större delen av 80 talet. "love that never dies" Joakim Thåström och Imperiets underbara;


Kriget med mig själv

Jag e den felande länken
Jag flyger B-femtitvå
Jag e en treackords hora
Jag e hedning kom rädda min själ
Jag e från Venus å Mars
Extra Terrestrial
Jag e ett 3-D-monster
Jag e århundradets maskerad

Jag går på löpande band
Kamikazefilosofi
Din förlorade son & dotter
men det skiter vi i

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
för jag har förlorat kriget med mej själv
Jag e din smutsiga tvätt
Jag hänger runt på stan
Heavy metal unge
En för alla och alla för en
Jag e högenergi
Jag e ersättningsbar
Miljonär utan en spänn
Jag e tjuv i mitt eget hem
Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
för jag har förlorat kriget med mej själv

Jag e ett levande bevis
på en naturkatastrof
Min kropp e en rivningskåk
men jag e bättre än på Östermalm

Jag e ett levande bevis
på allt fel å allt rätt
Jag e en fulltankad HD'
å jag kan aldrig äta mig mätt

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
för jag har förlorat kriget med mej själv

3 kommentarer:

 1. Håller med ej om att vårt jobb är toppen. Vi har så stor frihet att utforma det till det absolut bästa bara vi vill och törs. Jag är glad i dej och tycker det är roligt de gånger du kommer över.
  appropå bjenn så visst, behöver dom mat...och det är naturens gång och sådär... men det blir lite för mycket och lite för nära och det rår människorna för.
  Jag kommer att få besök av två darrande, kissnödiga arbetskompisar snart och dom ska spana på björn inlåsta i en liten stuga med en kaffeburk till potta!!! Gissa vilka. Hahaha
  Det blir kul för då får jag vara stor, stark och tuff!!!!
  Björnkram från mej.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dej...vi har ett roligt jobb...fast man är som en tom boll ibland när man kommer hem..."man har int roligare än man gör sej"..
  ang.Kungsa inlägget...bättre en kaffeburk att kissa i än kissa på sej...fniss...
  Höres
  Kramen M

  SvaraRadera
 3. Vill ge dig ett stort tack för din underbara kommentar på min blogg!
  När jag läst den gjorde den min fortsatta dag ljus och solig!
  Lustigt vad en google sökning kan ge!
  Din blogg tycker jag är härlig, låttexterna att ha med är genialiskt. Tänk vad många bra låttexter det finns som har så mycket att säga oss!
  Hoppas det går bra i skolan för dig, modigt tycker jag att plugga och jobba samtidigt!
  Många må bra hälsningar

  SvaraRadera