måndag 11 juni 2012

ingen flitig bloggerska...

..tyvärr så är jag inte den flitigaste att skriva på bloggen - men man kan se det så här oxå - jag gör förhoppningsvis en massa annat kul =) Idag har jag efter en veckas ont i halsen å feber ( typiskt när man har semester) äntligen orkat göra nåt å då blev det fart...hehe jag vann inte tävlingen- om det pågick någon - men nu är mina fönster putsade å blommorna omplanterade. Å gardiner e på plats i nästan alla fönster.

På handarbetsfronten har det oxå varit lite låg fart... Jag har gjort klart en turkos scarf å har snart en tunika klart i lingarn men annars ere bara städning/omstrukturering av hobbyrummet/ material som pågår. Men det blir väl mer så småningom.


På onsdag ska jag åka in till stan å träffa min väninna H som jag faktiskt har lite abstinens efter...länge sen nu så det ska bli kul...

Kram på er så länge så hörs vi =)

lite fin musik får avsluta


2 kommentarer:

  1. Hej och tack för din kommentar i min blogg. Nej, du är inte min "hemlisvän"...men jättekul att du hörde av dig. Blir nyfiken på dina frallor...ska kolla igenom här om du har lite foton på dem. Välkommen tillbaka:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har ju inte lagt upp så mycket bilder faktiskt på mina frallor - varför vet jag inte eftersom dom e en stor del i mitt liv. Visar väl dom bilderna på annat sätt men det ska bli bättring =)

      Radera