tisdag 17 februari 2009

ska passa mig för vad jag säger ..kanske...=)


Ja je kanske ha vårtte sta igen...hehe... som min vän så vänligt påpekade. Eller så ere det där jobbet som har kommit ivägen och så även studierna. Har ju lite mycket just nu känns det som men det går väl över. Matteprov på torsdagmorgon dock å det känns lite tungt just nu..fattar nada men det är ju inte torsdag än.Den här veckan skulle vara rätt lugn, men slutade i att det blev lite mer än jag hade tänkt det, så idag så har jag faktiskt legat å sovit efter jobbet (slutade 11) å det där med att "ta en lur" mitt på dan e verkligen inte min grej. Å inte känner jag mig så mycket piggare heller men det hade jag nog inte väntat mig heller, det finns en anledning till att jag inte brukar vila mitt på dan å det är nog just denna.

I morgon ska jag å några av mina arbetskamrater på brandskydds utbildning å i måndags var vi på en bra föreläsning om demens. Konstigt hur det kan bli ibland, det kan gå två år utan utbildningar å sen får du två samma vecka..jajaja det ska väl vara så.

Vill bara passa på å tipsa om Kvinnor på gång i Tullingsås på lördagen den 28/2 kl 12 -17 (tror jag) där det är en massa försäljning av smycken, tunnbröd, hantverk mm Sen så kommer Kim Anderzon dit och har en liten teater och det är servering hela dan. Tror det blir bra, min kära arbetskompis är ju en drivande kraft i denna byaförening i Tullingsås och brukar få till det.

Måste ju bara kommentera lite om melodifestivalen oxå - Klart bästa låten var ju What if med Cookies and beans, hur härlig som helst. Annars är ju min favorit Lasse Lind, men inte i Melodifestival sammanhang dock. Såg tyvärr inte hela melodifestivalen, har helt enkelt inte ork å kolla hela tiden och framför allt inte om låtarna inte tilltalar mig.

Med hopp om lite bättre låtar nästa lördag så ger jag er en liten strof ur en "boyband" - låt som jag burit med mig ett tag. Bandet är Boyzone å låten No matter what... ( I videon så är alla vitklädda små änglar..hehe med "gudomliga"röster)


If only tears were laughter
If only night was day
If only prayers were answered
Then we would hear God say
No matter what they tell you
No matter what they do
No matter what they teach you
What you believe is true

And I will keep you safe and strong
And sheltered from the storm
No matter where it's barren
A dream is being born

Sist vill jag bara ge en KRAM till er som vill ha en å behöver ni två

- så bjussar jag på en till KRAM!

3 kommentarer:

 1. Det är inte helt fel att sova mitt på dagen. Se på mig bara, jag gör det jämt! Och jag har bara väntat på att 'No matter what' skulle hamna här. Ska jag vara ärlig har jag inte lyssnat på en enda av låtarna från melodifestivalen, inte ens Lasses, dock borde jag ju faktiskt försöka få tag på den, hmm...
  Men nu är det ju så att jag inte alls är olaglig och jag laddar aldrig ner, det vet du ju *ler*.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. ja det är så..man ska alltid passa sin tunga, annars kommer det tillbaka till en;P
  Lycka till på provet och tack för kramen...jag tog 2 *ler*
  Kram tillbax

  SvaraRadera
 3. Du har en utmaning hos mej!
  Kram M

  SvaraRadera