onsdag 2 februari 2011

ett halvår sen sist... vad hände???


....jag tappade sugen...
Världen måste vara full av "tappade sugar"...
Visst ere konstigt hur något man tycker jättemycket om helt plötsligt bara förlorar sin betydelse. I mitt fall kom de smygande för att försvinna - förträngas bort ut i intet. Jag slutade skriva totalt - vilket inte brukar hända. Hösten har varit jättekonstig för min del - den har gått jättefort men samtidigt så långsamt så det började verka skrämmande.
Sist jag skrev hade min dotter kommit in på Universitetet i Örebro å planerade sin flytt dit. I höst blev det ändrade planer för hennes del å just i dag sitter hon med sin första tenta på Förskollärarutbildningen ( mot grundskola) - en utbildning på distans på Mittuniversitetet Härnösand som pågår under 3½ år. Jag önskar henne all lycka med utbildningen!

Jag själv läser oxå på Mittuniversitetet - men dock bara en 7,5 poängs kurs Psykiatrisk omvårdnad och Rehabilitering för personer med psykiska funktionshinder. En uppdragsutbildning via jobbet för att höja kompetensen inom verksamheter i både kommunerna i Jämtland å Landstinget. De rätt intressant men kan också vara en del i ett större sammanhang som kan vara orsak till min lite knepiga höst som jag inte fått grepp om...

"kissar" från våren 2010

Vårkänslor börjar man ha trots att de bara är i början på februari. Plusgrader i flera dagar regn igår.... å idag skiner solen - Lite tidigt å jag fasar vad som komma skall ( för de förstår man väl att de inte kan bli bra ...eller hur???) Samtidigt börjar man kanske fundera lite hur man ska göra med trädgården - men rätta känslan har inte innfunnit sig än ( kan bero på snölagrets tjockhet i och för sig, de kommer väl...)

Linda, jag å Jenny

I helgen som var hade jag den mest underbara helgen på mycket länge... Först hade vi middag med "tema Paj" hos min bästa vän Jenny. Vi var en salig blandning av folk och vi hade en trevlig förberedelse inför kvällens Rockabillyafton med John Lindberg Trio som spelade på Grand Hotell i Strömsund å vi var där - flera med "tidsenlig" klädsel och alla med strålande "Rock n' Roll humör". John Lindberg trio måste vara Sveriges bästa Rockabilly band just nu å idag får jag hem deras fjärde album -signerat - Härligt å spännande=)

Partypinglorna=)

Åsså vi å bandet =)

fotograf Torfinn Johannesen



Så dagens evangelium blir=) kanske lite oväntat (- Not ) John Lindberg Trio eller JLT ej i textform men i musikvideo


Kram till er alla å vi får väl se - kanske e hon tebax på banan nu....

2 kommentarer:

  1. Hej tjejen. Vad skoj med ett inlägg i din blogg. Jag har oxå tappat bort bloggen totalt men hoppas att jag hittar inspirationen snart. Det verkar ha varit en riktigt höjdarkväll det där, synd att man jobbade... Ha det bra. Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt, skojjigt, trevligt...ja måååånga superlativ kan man skriva... Kram

    SvaraRadera