lördag 12 mars 2011

...å nu ere final=))))

Tankar under sändning...

Först ut Danny - min lilla favvo när han var med i Idol - gillar rösten, dansen och utstrålningen! En av dom jag tippar som favoriter - kanske vinnare! Skulle gärna "Clubba" en kväll med honom.

Sara Varga så fin å låten e ju härlig , Lisa Ekdahl feeling, härligt =) Kanske ingen vinnare men coolt att hon tog sig till final. Men ingen upprepning tack lite för näraBergendahl från i fjol!

The Moniker - glad låt å karisma pratar polarn om .. jaja finns väl dom i den här tävlingen som har mycke mycke mer karisma å utstrålning (Rickard Olsson för å nämna någon=) Sista platsen eller botten tre i af.

Brolle - Nu har jag hört låten ett tag å även om jag var lite besviken ett tag så har låten vuxit sig fast å nu ere en Brolle låt - Å han är nu en av favoriterna - tänkbar vinnare!

Linda Bengtzing - åsså schlager då - riktig schlager å vinner hon så gör hon det bra , men jag blir inte ledsen, det här var ju en schlager festival en gång i tiden! Hon e ju glad å har en utstrålning å energi för sju! Tror inte att hon vinner blir nog en man/ pojke som representerar Sverige i år!

Nicke Borg - Min favorit helt klart! Min typ av musik - den som ligger närmast mitt hjärta Melodiös hårdrocks ballad. Vill att han vinner men men ...tror inte de...tyvärr

Swingfly - Enda låten som jag kom ihåg ett bra tag efter programmet... VILL INTE att den vinner men jag gillar den ändå. Kan inte låta bli...

Sanna Nielsen - Om nån kvinna ska vinna så ere Sanna =) Hon är värd det å hon kan det! Hon har "tränat" för det här ett tag å nu har hon ju en klockren låt också!!!Kan funka i Europa! Blond Amazonkvinna - lite Brigitte Nielsen över henne faktiskt.

The Playtones - ja jag gillar ju Rockabilly stuket helt klart ( E ju såld på JLT om nån missat det...) Rockabilly har fått ett otroligt uppswing å de e ju kul för oss som har närhet till kulturen.. Jag kanske inte heller ser dessa som vinnare men jag säger som tidigare jag blir inte ledsen om dom vinner heller.

Eric Saade -"upptäckaren" av Eric säger att dom går för seger å de tror jag dom gör faktiskt! Han kan bli lite "popular" i Europa oxå tror jag i så fall. Tycker däremot att han var lite tam i rösten i kväll inte det bästa utgångsläget.

Men men mycket kan hända med resultaten ska bli intressant å se dom europeiska "test jury grupperna" dom kan ju ge en fingervisning vad som kan gå hem i Eurovision ....

Kl är nu 21.08

Vill se Nicke Borg, Sanna Nielsen och Brolle i final

Tror däremot att Danny eller Eric vinner ...

Tittade lite när teckentolksartiserterna tolkade låtarna också - de va rätt coolt faktiskt...

Underbart framträdande av Salo, Lena Ph och Nanne (å Christer då..fast han hade dom kunnat vara utan...) Rock you like Hurricane =)))

Efter de "europeiska testgrupperna " juryn såg man att Brolle inte hade en chans 8 poäng efter deras röstning och en sista plats - det kan inte svenska folket reparera...
Danny å Eric ligger bra till ( som jag trodde) men de som e kul e att Sanna e däruppe och kämpar med dom om 1:a platsen Heja Sanna!!! 3 eller 4 av "tolvorna " av elva jurygrupper fick hon Kul!!

This is my life ( förra årets vinnare - Anna Bergendahl framförde den då) framfördes av Dynasty Oh my god -jag håller med The moniker - Pudelrock i 80 tals tappning å jag e kär - nu e ju låten kanonbra fick både lite Europe och Return feeling - lovely!!!

Resultat ..............................


The Winner is:

Eric Saade

Lycka till i den stora finalen=)

(Det skillde två poäng mellan Danny å Eric innan svenska folket så jag e inte ett dugg förvånad!!!)

Kram till er alla
Dagens låt är inte vinnar låten men...
en vinnarlåt var det 2004

Ruslana (Ukraina) med låten Wild Dances fortfarande en favorit...

2 kommentarer:

  1. JIHOOO för Eric!!!!Min Favvo 1:a...
    min outsider 3:a...

    Kanske blir Eurovision i Sverige nästa år????!!!!

    SvaraRadera
  2. Grattis du vann ett av mina mönster i min tävling! Maila mig vilket du vill ha :) (pysselkiisen@live.se)

    SvaraRadera